Baby mengamuk

Baby mengamuk menangis apabila main mainan..skrg bby dlm fasa masukkan brg dlm mulut..bila bby msukkn mainan yg gigit2 dlm mulut dia akan menangis mengamuk..blh tau x cara mngatasi situasi ni?kalau xbg mainan kesian pulak dia nk main kalau bg dia mengis geram dkt mainan tu😭#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

dia ada nak tumbuh gigi ke, apa kata awak bagi teether kt dia. kot okay sikit ka.

3mo ago

Dah bg awak..tp dia akan mengamuk plus menangis jugaa bila tgh2 gigit tu dia mcm geram..xtau nk buat mcm mna dh..semua dia main semua dia geram smpai nngis2..