Hisap jari baby 2bulan

Ada x yg baby 2bulan suka hisap jari, dah bgi susu pun tpi jari slalu jga d hisap. Oky ke klu bgi pacifier umur gini?#firstmom #firstmom #bantujawab

Hisap jari baby 2bulan
5 Balas

Klu sis nk bgi pacificer pn xda masalah. Byk je pacifier utk newborn cuma kdg bila nyusu tu x sure akan nipple confuse ke x. Klu sy, sy biarkn ja x bgi pacifier pn to atas mother sendiri

kalau dia suka isap jari biar je ..tk perlu pacifier ..ank sy belum sebulan sy da bgi pacifier sbb suka isap jari tapi tdo nk bedung..

Sama laa baby saya dua bulan suka hisap jari , dh try bagi pacifier dia tolak mentah2.

MCM Anak Sy juga lol . suka Isap jari.Sy biar jer