36w2d berat bby 3.5kg ..dpt date czer 10/3 ..doc ckp buleh smpai 4kg Tkuttt sngt

Ada yg berpnglman tk berslin czer ?? Mcm mna ye ? Sakit tk?

1 Balas

ikut pengalaman saya ,lepas bius hilang tuh yg sakit, lepas tuh tiba batuk, n paling tak suka bila kena cucuk heparin. da saya jenis takut jarum. dulu masa tau kena czer takut juga, tapi Alhamdulillah okay, tiub kencing pun ramai ckp sakit, tapi saya dpt misi yg buat elok. awak doa byk2x naa, jgn fikir takut ke apa, fikir positif ,fikir tak lama nak jumpa anak.