ada yg berminat

Ada yg berminat @ memang makan produk² ni? Sy nak jual sbb milk booster tu x sesuai dgn bdn sy. Utk jamu Ratu Mirifica tu sy tak boleh makan sbb sdg menyusu anak. Kurma delima hazel tu xsesuai dgn sy sbb sembelit? Kalau ada yg berminat nak beli bole wasap sy di no 0176293704. Sy jual harga murah sbb sayang nak buang mcm tu je. pertanyaan lanjut kat wasap ya?

ada yg berminat
1 Balas

Nak tanya milk booster mamom tu nk jual berapa ye

4y ago

Sy tolak 3 botol tu semua rm80. Tp yg xda kotak tu sy dah buka.