Jom teka makanan apa yang boleh dibuat dengan bahan utama di bawah?

Ada yang tengah moreh ke atau baru nak dinner ke tu? 😋 Haah kalau ada yang tengah berehat lepas terawikh, jom cuba teka sikit. Makanan apa yang boleh dibuat dengan menggunakan bahan utama di bawah ni ya 😍

Jom teka makanan apa yang boleh dibuat dengan bahan utama di bawah?
32 Balas

kentang putar ala kepci kentang goreng goreng belada ikan bilis letak kentang sgt2 sedap .nyum2.. tumis kentang dengan suhun pun sodap gak..🤤🤤🤤nyum3...🤣🤣🤣✌🏻

hash brown lempeng kentang potato smile potato stick sambal jawa donut kentang potato cheese ball

sambal kentang, fries, sup kentang, kentang goreng kunyit

Karipap kentang 🤤😘 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

potato stick utk baby, bergedil utk mak bapak nya 😆

bergedil.sambal goreng kentang .donut.

masak tumis ubi kentang. huh terbaikk

burgeedil inti karipap donut kentang

Kentang dgn suun dan fucuk tumis

rebus potong dadu n letak mayo