Buku pink

Ada yang tau tak selewat-lewatnya kita buka buku pink pada usia kandungan ke berapa minggu? 11 atau 13 minggu? Lupa dh ?

7 Balas

Before 12 minggu. Nurse bgtau sy kalau atas 12 minggu agk2 susah nk tau betul2 tarikh due date.

X bleh lebih dari 12 week nak buka buku kalau lebih nt misi bebel😂

Hari tu saya datang 11minggu...kena marah jugak dengan doc...kikikiki

4y ago

Doc garang sikit..nasib dapat nurse ok..1st time je jmp doc...lps tu..jmp nurse jer...nurse refer doc

Before 12minggu biasanya, sebelum 3 bulan

12 minggu ke bawah

12 mggu

10 week