38minggu 5 hari ada yg belom bersalin ?? masuk anak ke3 pon masih lambat 😅

ada yang sama tak ..jln tu baru 1cm .. xtau bila nak keluar nihh .. tanda pon xdea .. acanet nak suh dia keluar cepat skit .. mumy pon xlarat nak bawa perut dah ni 😅turun tangga hari hari buat jln pon sama ,bersama pon sudah haishh laaa cepat la kluar exercise pon sudah apa lagi nak kena buat .pujuk pon sudah ..zikir pon sudah ni .:tak sabar dah ni nak jumpa si hero ni .. syok sgt agaknya dlm perut .. 😄

2 Balas

saya bersalin 38 minggu 5 hari. dah turun tanda keluar darah tapi jalan tak bukak. induce ubat sekali alhamdulillah selamat bersalin dah 22/11 haritu. semoga sis dipermudahkan bersalin ye. banyakkan berjalan pi tempat2 rekreasi yang ada tasik. boleh jalan jauh hehe

Sama la ngn saya sis 38w3d da bukak 1cm da tapi sampai sekarang xde tanda ii nk bersalin pon..agak nya dia seronok duk dalam perut mama nya kot😅

2y ago

tulaa kan sis ..doakan la smoga dpermudahkan