berat baby

ada yang sama due 8.6 ke ? baby korang berapa kg dah ? smalam ada scan baby dekat swasta . doctor cakap 34w3d baby 2.7kg dah . takut baby besar hahahaha patutla penat semacam nk bawak perut 🤣 . si kakak dulu 37w2d keluar baru 2.9kg . korang yg tengah pregnant tu berat anak dh berapa kg ? ok tak semua

20 Balas

saya 18.6 berat bby 32w 1.9kg.. bru sja gdm on ubt sblm ni on dc ja .. doktor sya kata normal dan mlhirkan xblh lbih sehari dri 40w..

4mo ago

ada yg serah diri awal sis 38w .. ada juga ikut due tgok keadaan gdm tu.. tulah harap² shri sblm due kah dpt mlhirkan jgn awal 😆 sbb byk sya bca ada yg czer dan induce jrg yg kontraksi biasa.. risau . kan tu lah all the best tuk kita yang melhairkan bulan ni dan bulan depan.. hehehe