Berat bayi dalam kandungan

Cuba kongsi berat baby korang yang dah 30weeks. Berapa ye berat baby korang ? Berat baby saya 1700g 🤣 besar ke ?

11 Balas

sama la dgn sy awk 30minggu 6hari baby 1.7kg..tpi doc kata normal🤭n xde gdm..ikut baka bapak nye kot😁

sy 32w 1.83kg je...doc Kata kecik...nk repeat scan 34w...pulak risau la normal k tak ehh

4mo ago

Lebih kurang je kita. Saya 36weeks baby baru 2kg. Dr.kata baby kecik. Kalau dalam masa 2 minggu lagi tak membesar kemungkinan kena serah diri dan induce. Sebab doktor risau baby ada masalah

35 weeks 2.9kg. Dr tak kata apa. Just normal

30 weeks 1.56kg alhamdulillah 🥰

5mo ago

Doctor ckp apa2 tak sis? Klu doctor takde ckp apa2 rasanya okay je tu. 😊

30w 1.9 skrg 34w 2.2

4mo ago

sis sama dgn saye 34w 2.2

34w, 2.3kg 🥰

34 mggu 2.6 kg

33weeks 2.2kg

32 weeks 2kg❤️

4mo ago

hehe yeayy ada geng 😍😍

30w 1.5kg.

4mo ago

Normal dhtu berat naik kene check bp hari hari 🤣 saya pon sama