Flow Ke Hospital Kerajaan

Ada yang rajin tak nk kongsi cara atau step macam mana nak bersalin di hospital kerajaan? Mula2 kena pergi mana smpi lah dh melahirkn. Dan tahu tak kalau kita bukn kerja dikerajaan, mcm mana nak dpt wad first class di hospital kerajaan. Saya nak tany semua ni kt hospital nnt.. Tapi alang2 ada apps ni, saya tanya sini dulu. Tqvm mummies. ☺

1 Balas

wad 1st class biasa penuh. tp ble tny hospitl & kena bayar lebih. tp sy prefer wad 2nd sb seram la duk sorg2 😅