5hari berak lepas bersalin tapi taik keras & menyebabkan kawasan berdekatan dubur luka

Ada yang pernah mengalami? Adakah luka melecet tu akn baik? Macam mana cara nak baikkan luka cepat? Buatkan saya takut nak berak lagi sbb luka jahitan belum kering. Dah 10 hari berpantang#pleasehelp

10 Balas

mcmna sis tau dubur tu luka???? sis pergi klinik??? atau ada tanda tanda sis rasa??? bleh share ... sbb sya pun confious .. nk kata buasir bukan buasir.. tp bila membuang tu terasa pedih kt bahagian dubur tu..