40w 1d . Belum ada tanda2.

Ada yang pengalaman vbac (vaginal birth after cesarean/beranak normal setelah czer) 40w and above tak? Baby skrg 3.5kg 40w 1d. Dr kata tunggu sampai 40w 7 d baru serah diri kalau takda lagi. Sy rasa tak larat dah ni and takut kalau tak da tanda serah diri baby besar and akan confirm dr induce. Bnyk resiko salah satu tu koyak rahim dll . dr keep kata sy boleh sbb anak prtma 4thn. Please share pengalaman mommy yg success vbac.

1 Balas

Kwn sy ada sornag mcm ni. Anak dia semua lahir 40 minggu ke atas..anak pertama czer, yg lain mmg dia tunggu smpai baby nk keluar sendiri..cuba tanya dia kat ig nama dia @hudaluna

7mo ago

Thank you sis ❤️