Naluri mak mak..

Ada yang macam saya tak? Seminggu atau dua minggu sebelum tahu mengandung mesti tak boleh tidur. Naluri seorang mak 😀bila dah check UPT,Alhamdulillah double line 😊😊

Naluri mak mak..
1 Balas

Kalau saya, dari dua minggu sebelum period due masa tu saya dh rasa mcm pregnant. Firasat mcm kuat sgt ckp confirm pregnant ni. Kemain confident padahal first time sbb baru kahwin sebulan masa tu. So bila period due tp tk dtg, terus buat UPT dan alhamdulillah naik double line walaupun samar samar sbb awal lg masa tu.

3y ago

Alhamdulillah.. tahniah.. Saya ank sulung 2thn jugak menanti. ni yg dh ke3 😊