Strech mark

Hello...ada x tips utk hilngkn strech mark gni...#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #STRECTHMARK

Strech mark
8 Balas

Stretch mark tak boleh hilang dear. So far, 3 kali i beranak alhamdulillah i takde stretchmark. Tapi masa mengandung i setiap hari akan letak moisturiser/ oil dekat area yang ada potential untuk timbul stretchmark. Now tengah mengandung anak ke-4 pun sama. Skrg 7bulan takde stretchmark lansung. Kawan i buat laser treatment, very expensive la tapi berbaloi. Tapi tak hilang 100%

stretch mark tak hilang awak. cuma dapat pudarkan je. sy pon ada. makin ketara selepas bersalin 2nd baby😅. cuma sy rajin scrub. jadi nampak pudar. yg xokay nya perut je nampak berkedut2 teruk. itu je sy xtahu nk buat mcm mana😫

takda tips.. strech mark mmng x kan hilang dia cuma jd pudar putih gitu je.. parut dia tetap nmpak lekat smpai bila²..

sy ank dah setahun lebih. x hilang lg strechmark tapi dah pudar sbb sy selalu scrub dan sapu lotion.

sy pon ada stretchmark 😢 masuk 8bulan tiba2 ada .. sedih lahhh sllu ckp dgn husband sy da buruk

stretch marks tak boleh hilang sis. cari cream yg ada brightening ingredients utk pudarkan sikit

nt lama2 dia jd bekas putih je. tp still ada laaaa.

pudarkan boleh la