Nipple besar

Ada x sini nipple tu besar mcm jari kelingking, biasa dengar inverted. Tp sy besar and timbul. Sakit sangat klu kena bra ?. N takut baby susah nk mnyusu.

2 Balas

lain org lain bntuk nye.. x semua sama.. nnti bby lahir, ajar bby latch dgn betol la.. position bf kne betol.. nnti puting mlecet.. slalu jadi sbb bf x betol..

Besar n panjang la senang kan? 😅 Kalau tak, nk masukkn ke mulut bby pun mcm berperang haha

4y ago

Takpe ok tu. Bru la mcm puting botol bby senang isap haha. Kalau tak nak adjust masuk mulut bby pun payah 😂