Thalassemia carrier...

ada x siapa2 ibu mngndung kt sni yg pembawa talasemia???kalau ada bole x share mcmna korg naik kn hb ms tgh pregnant???sbb sy beta thalassemia carrier...msuk 16wk hb jtuh teruk...so nk naik kn hb tu sush...lw ade ibu2 yg ade nsb sma dgn sy tlg la kongsi skit tips yg korg ada mcmna ibu2 berusaha buat hb naik...

1 Balas

Sy pembawa talasemia. Hb masa pregnant 9, 10, 11. Sy x amal apa pun. Makan ubat yg klinik bg saja.

1y ago

untung nya sis ,Sya pembawa talasemia juga tapi hb Sya jatuh terus Smpai 7.5 dan kena masuk darah