16 minggu. Perut da besar

Ada x sama mcm sy. Gambar ni msa 15 minggu. Husb tgur da sbb sy x exercise 🤣

16 minggu. Perut da besar
6 Balas

samaa hari ni tepat 16 minggu. sis dah naik brp kg? saya rasa perut saya tak sebesar tu lagi. kalau pakai baju longgar sikit macam baju tidur memang tak nampak. tapi jeans/slavks memang tak muat dah lah. kena tambah getah kalau nak pakai juga haha. anak 2nd.

sy dah 17 weeks skrg dah nmpk jelas walaupn bdan sy berisi...suami smpai ckp anak Nye kembar walaupn wktu scan nmpk sorg je...

sama la kita perut besar.... sluar dh xmuat😂anak first so kdg2 trpikir btul ke

Samaaa.. skrg rajin pakai baju2 suami 🤣 baju sendiri dah sendat 🤭

samala kita..sy baru 14minggu.smpai org ingt sy prgnt kembar

sy pon perut Beso walaupun berat xnaik