15 week 4day = brapa bulan?

Salam semua. ni 1st pregnancy journey saya.. da masok 15week 4days.. sbenarnya sy rasa mcm xpreg pun.. mybe sbb perut kecik or takde alahan apa2.. sy risauuuuu.. boleh x share, apa yg mommies smua rasa masa 15weeks ni?????#firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

15w = 4bulan. sy pun tak nampak bump lg, cuma kalau baring tu bila tekan rasa keras. sbb baby dah membesar kan. selagi takda bleeding & bila check up doc ckp ok, jgn risau ya.

Saya masa 1st pregnancy 5 bulan baru nampak baby bump. Lagi2 badan kecik masa tu. Ni sekarang 2nd pregnancy dah 14w badan semua dah meregang cepatlah baby bump nampak.

ikut dari badan moms² yg mengandung juga sis ada yg lain 15w kebawah dah Nmpak baby bump ada juga yg 25w xnmpak baby bump..