my baby die

Ada x pengalaman mommy kat cni...g scan jnyh baby x blh nk detect n doktor sah kan meninggal....tp lps dr scan baby mcm biasa jer timbul dan bergerak...sya kompius..skrg saya 16weeks

2 Balas

Byk kali doktor try..tp memang jantung baby x de...baby pom x gerak...subuh td elok jer timbul...lps tu mlm n lps maghrib elok jer timbul...kalau betul baby dah x de..ape simtom yg ibu alami.?doktor ckp mgkn baby saya dah x de dua minggu tp perut saya x sakit...lagi pom doktor ckp kalau baby dah x de perut ibu akn rasa sakit

5y ago

Tu la jgak.. Cara nak kesan mmg melalui imbasan ultrsound atau doppler utk dgr jantung baby. Klu dh doc ckp cmtu, apesal sis dpt rasa pergerakkan baby. Blh pg klinik lain lg sis. Utk 2nd opinion. Manatau doc lain dpt jumpa jantung bayi.. Try jer.. Stahu sy, bayi meningal dlm kandungan ni mmg xde tanda..

Pg klinik lain. Minta pdpt doc klinik lain..