Pregnant tanpa alahan

Ada x pengalaman ibu2, pregnant xde alahan langsung? Terimakasih semua

18 Balas

sy pon x tkde alahan sy baru thu sy mengandung pon masa kandungan 15 weeks sampai skrg alhamdulillah tkde alahan

saya untuk anak pertama ..tiada langsung alahan .. stamina pun alhamdullilah.. takda mengah .. mengidam pun tiada 😅 ..

🙋🏻‍♀️ alhamdulillah xde alahan langsng dr awl mengandung smpai skunk dh 15 weeks

Alhamdulillah saya 2 kali mengandung kedua-duanya tiada alahan & morning sickness

Saya masa 1st trimester tak lalu makn je. Lain lain alhamdulillah takda alahan pape

alhamdulillah sy xde alahan o mabuk² masa pregnant.

Ada alahan..2bulan je.. Masuk 3 bulan asyk mkn je..

sy xde, skrg da 34w