7 minggu pregnant baby no 2 dan tak ada alahan langsung, xde migrain, cuma sedikit penat

Adakah ini normal sebab baby 1st dlu alahan teruk n almost everyday muntah sampai 16 weeks pregnant. Baby no 2 tiada alahan dan rileks steady je cuma penat skit n kuat tido. Worried yang baby x jadi😯 #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Hi mommy. Normal mommy kalau takda alahan. Nanti mommy make sure bila check up nurse atau doc bagitahu baby punya tumbesaran normal. So okay je, takda apa yang perlu dirisaukan. Jaga diri ya mommy