dada berdebar

Ada x munmy2 jadi macam sy, rasa berdebar je masa mkn, masa nk tidur.. smpai kadang xnyenyak tido . Berdebar macam jantung laju..

16 Balas

m

Sebelum ni sy mcm tu jugak.. bila baby makin besar dh kurang.. nnt iba tengah basuh pinggan ke berpeluh terus laju dada.. sapu minyak angin then baring ok la.. lama lama kurang nnt

Ye da mula kerap

Sy sblm ni mcm sis.. Laju je jantung.. Pdhl x nervous pn.. Pstu mase checkup mmg nadi laju.. Lpstu siap kene scan jantung.. Skrg dah okay dah.. Xlaju dah mcm sblm ni

Result BP dan HB ok x dear?

Saya sis..kadang2 naik semput..