Confuse

Ada x mummies sini mcm sy.. Buat detail scan, gender doc bgtau girl. Bt scan rutin sbulan skli, boy pla. Confuse2

2 Balas

Sy sis.. time scan klinik desa doc ckp baby girl scan swasta baby boi.. n bnyak kwn n fmily ckp baby gurl... Time scan 4d pun baby lngsung tidak mau kci tunjuk muka... So keputusan sy.. sy beli semua baju putih n hnya beli 2 3 helai saja.. lepas branak bru sy brabis shopping...

Masa detail scan, week berapa?

5y ago

Oh.. Masa tu, genital baru nk complete.. Try scan semula.. Sy pula masa w19 6d, doc kata mybe girl, scan semula week 21 baby tayang testis/telur 😅😅