No salt no sugar

Hai ada tak yang sama dengan anak saya 9 bulan. Dia tk suka makanan tawar. Saya bg makanan yg ada garam bru dia suka makan. Takpe ke ye

2 Balas

ikutkan kesian dekat buah pinggang dia tapi ikut ibu lah. ada ibu yg tak kisah pun pasal rules no salt no sugar ni. ada ibu yg ambik kisah. so you decide for your baby

sy klau nk bg ank rasa Manis..masak letak ayam+brokoli+carrot.ubi keledek goreng+ butter unsalted..mmg sedap rasa Manis..lemak.x perlu ltk garam pun xpe.