No sugar utk baby?

Sy tgk ingredients biskut2 ni ada je gula. anak sy dah mkn yg baby guide tu dan dia mmg suka sngt. heinz farley ni sy dah terbeli tgk2 ada sugar.Baby guide tu ada organic sugar kt ingredients.. tu boleh ke? tak thu la apa beza sugar dan organic sugar. lol confuse .. 😅 boleh juga mommies share biskut2 apa yg sihat utk baby 7 bulan. tq #bantusharing #advicepls

No sugar utk baby?
2 Balas

klu bli produk bby food kt supermarket memg mostly ade gula.. sis bley try peg kedai makanan bayi yg mlysia punya, mostly memg no salt & sugar.. sye mkn pun tawar je.. n of coz klu yg tbaik tu kte buat sendri..

4mo ago

klu sye, sye bg je.. tp ikut la pndangan masg2..

better beli brand lokal