Keputihan berlebihan

Ada X mommy yg mngalami kputihan brlbhn dlm situasi msh preg.. MCM sy skg preg 7bln.. gatal,Bau krg..😔😔

2 Balas

same mcm sye sis..g tau doc..sbb bhya untk baby..sye prgi baru ni doc buat smple air kncing sahkan ada kuman dalam air kncing..sbb kputihan teruk nie boleh mnybabkan baby kite tak smpurna..jdy untk elakkan mnde yg tk elok baik sis g jmpe doc..

3y ago

dh jmpa dktor smlm sis.. dktr bgtau duh jga kbersihan.. cuci miss v ngn air suam,sy ikut saranan dktr Tu,syukur xda gatal LG.. biasalah sis,klo kncg msti nk cuci ,mgkin d sebabkn sluar dlm JD basah Tu JD MCM Tu.. JD jga kbersihan jeblah..

rjuk doc sis