39 weeks 2 days

Ada x mommies pnh demam + selsema time dh hujung² ni? Perut sakit on off je, kejap dtg kejap hilang tpi x kerap..x de keluar tanda yg lain..nk g hospital bdn lak demam, cuma skrg tgh pantau pergerakan baby je. Agk² kene g hospital serah diri atau tgu je tanda?

1 Balas

Sy dh hjung2 demam, selsema juga. Tp xde rasa sakit perut. Smpai dh overdue pun masih xde tanda. Jadi sy dtg LR & check ctg sbnrnya dh ada contraction, jln pun dh 2cm. Cuma sy takde rasa apa2. Terus kena admit wad

2y ago

Ya induce. Masuk wad induce belon, then tolak ke LR smbung drip. Sy bsalin bln 6 lps, bby dh 5 bln