gosok Gigi muntah

Ada x mcm sy.. tiap kli gosok Gigi nak muntah n kdang2 muntah sampai kluar dri hidung.. nk berus Gigi Pon Naik takut.. muntah skit hbis tekak n hidung? skrg berus Gigi time pagi je.. Ada petua x utk hilangkan RSa nk muntah time gosok Gigi tu

2 Balas

smela mse pregnt dlu gsok gigi rse nk muntah. kadang- kadang mmg xletak ubat gigi sebab rsa loya

4y ago

hahahhaha. mmg pon tpi tula lgi snggup xpkai ubat gigi sbb klu da strt munth fuhh xthan ahhaha