pedih ulu hati

ada x mcm saya time mlm asyik pedih Ulu hati, time nk tdor..lahaii bila dh muntah keluar msam² baru bleh tdor..tgh²mlm pedih Ulu hati.. #31weeks..

11 Balas

Mcm sy bila pedih ulu hati sy akan sakit kt tgh blkg skli. Wktu nk jadi sy cepat2 pegi muntahkan apa yg sy makan td.. lepastu urut2 tgh blkg smpai hilang sakit. Klu dibiarkan boleh guling2 sbb sakit sgt + susah nk nafas. 1st time dlu tak tahu cara 30 minit jgk tahan sakit. Bila bnyk kali dah jd dah tau cara 10 minit je max sakit pastu baik.

4y ago

Betol tu lpas muntah apa yg kita mkn baru boleh tdor..xlaa brapa sakit sgt..mlm² lapar nk mkn tkut pedih Ulu hati...lpas urut² tgh blakag baru lega skit..