pedih ulu hati

ada x mcm saya time mlm asyik pedih Ulu hati, time nk tdor..lahaii bila dh muntah keluar msam² baru bleh tdor..tgh²mlm pedih Ulu hati.. #31weeks..

11 Balas

Samala.. tp kalau sya cara nk hilangkn tu kena kerap mkn dan mkn dlm kuantiti yg ssuai la.. lps mkn jgn terus bt keja atau baring, dduk lg elok. Elakkn slalu mnunduk.. lagi penting kena slalu minum susu (2x shari) dan minum air putih/masak 1.5-2liter sehari.. dua hari stop minum susu terus pedih ulu hati dtg blik 😅