pedih ulu hati

ada x mcm saya time mlm asyik pedih Ulu hati, time nk tdor..lahaii bila dh muntah keluar msam² baru bleh tdor..tgh²mlm pedih Ulu hati.. #31weeks..

11 Balas

Bagi saya takde jalan kluar untuk pedih ulu hati. Makan biskut pun akan ada rasa. Pedih ulu hati akan kurang bila dah 35 weeks sbb baby dah turun ke bawah. #37w

4y ago

Betol tu..nk elakkan xnk mkn pedas² makan biskut pn pedih jugak time nk tdor..x makan lapar..lahaii