pedih ulu hati

ada x mcm saya time mlm asyik pedih Ulu hati, time nk tdor..lahaii bila dh muntah keluar msam² baru bleh tdor..tgh²mlm pedih Ulu hati.. #31weeks..

11 Balas

Sye pun sme sis. Start 11w ni bru kene. Sakit dia tuhan je yg tahu 😖 tpi bila sye inform nurse, dia ckap kene mkan kerap tpi kuantiti tu sikit. Elakkan mkan banyak smpai perut rse penuh sngat. X elok. Lagi stu, 3 jam sbelum tido elakkan makan berat. Dia ade suggest jugak utk minum susu sbelum tido. In shaa allah pagi bangun berkurang skit rase tu. 😄