perut buncit

Ada x mamy2 d sini mcm sy...sy gemuk dan perut agak kedepan... Skrg sy preg baru 6w.. selepas kguguran bln 4 tahun ni(2019)....sy rasa risau perut buncit ni boleh mnganggu ka tumbesaran janin dlm rahim... Ada siapa2 mamy2 yg bole bg pandangn atau apa2 saja aktivity yg bgus utk dlakukn...

1 Balas

Bila berbadan besar ni dpt lah smbnyikan kandgn.. Lebih² lagi kalau xde alahan.. Xde irg tahu.. Dh msk 6bulan bru org sdr kita pregnant.. Just enjoy ur pregnancy journey dear.. Jgn stress.. 😊