Anak menangis x henti

Ada x mak2 yg anak dia x henti ngis sampai suara pun nak hilang??dia nak sendawa susah..nak muntah mst ngis mcm kesakitan..sy sdih la tgk anak mcmni..

2 Balas

Tu macam kembung perut tu mommy. Try beri baby minum gripe water dan sapu perut dia dengan minyak yu yee. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga baby cepat sembuh. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

InsyaAllah takde apa tu. Najis dia okay, bila pujuk pun dia okay 😊👌🏻

tp skrg mcm dia xnak minum susu sgt la.. harini dia da ngis2 kembung kot sbb dia xminum susu dr jam8..

3y ago

oke tq sis