Ada X MCM saya

Ada X macam saya Malam Malam sakit MCM membuang kadang kalau pergi tandas Ada keluar sekali najis tapi sikit..sebab sebelum ne saya smebelit .saya Salah makan Kali ne... Please replay siapa Ada pengalaman..dah cek scan baby semua alhamdulillah semua sihat cuma risau je sebb sakit ..risau effect baby

1 Balas

Ada. Sy sometimes pun mcm tu cuma sy takde mslh smbelit la. Risau juga klau skit prut rsa nak berak tp tak kluar² tu sesuatu nnti. 😂