Lost of Romance In Marriage

Ada x kat sini rasa mcm sy, Kadang2 rasa mcm dah lost romance in my marriege after giving birth... Means that all those little2 sweet things that we used to do or husband kita used to do mcm dah x ada... Rasa mcm.. Kadang2 kita try to bring back all those sweet things in the marriage.. Tp x ada sambutan drp husband... Mcmana nk ckp eh.. Mcm spark tu dah x ada.... Kenapa blh jd mcmtu... Kadang2 bila kita try x ada sambutan... Kita jd mcm fed up... Hahaha....

1 Balas

sy pun tak tahu nk komen apa sbb sy pun belum deliver baby lg. tapi soalan ni mungkin boleh buat rujukan utk sy in case sy dlm situation sama. maybe boleh cuba utk get back in shape. pergi spa utk serikan wajah. dalam waktu yg sama jgn give up utk manja2 dgn suami. mungkin la kn suami ni letih or busy sejak2 dh ada baby. pstu tgk kita mcm lembik, tak berseri and badan pun tak mcm masa sblm pregnant. so maybe sbb tu mood dia pun kelaut nk bersweet2. ini cuma pendapat sy sahaja. tp soalan tt ni mmg kebanyakan marriage akan lalui.