Due date bln 7

Ada x kat sini due bln 7🤭 korang dah beli persiapan bby ke.. korang beli apa je? Sy blm beli ppe lagi pening nk beli apa dulu💆

38 Balas

sy baru beli pampers,tisu basah,mitten dan booties,barut,minyak telon😅 baju baby,brg2 lain bnyk lg xbeli..tggu suami cuti kerja baru nk pg membeli..brg2 berpantang pn xcari lg ni

1mo ago

xpe beli sikit² dulu supy x terasa sgt duit abis, moga dpermudahkan urusan kita ye😍

hadir bersalin bulan 7 🤭saya satu pun ada pening nak beli apa dulu soal nya mak mertua tak izinkan beli awal bgitu jugk dengan mak saya tak d izin beli awal

Mommy boleh prepare awal dah, kita tak boleh nak jangka masa depan kot terbersalin awal ke. Baju2 nb tak payah beli banyak, beli barang yang penting2 aje dulu.

sy pun dh beli barang keperluan untuk ke hospital saja sebab itu paling penting,nnti tnggal bawa trus ja ke hospital,mna la tau lahir awal kan hehe

saya beli beg hospital tu kan ada senarai barang baby saya buat list dari situ beli sikit sikit jak sekali bandingkan harga mana murah sikit. 🤭

sy due 9/7 dah settle beli semua. bukan apa kot² terberanak awal ke atau ada apa² komplikasi ke, mana la tahu kan. sebab anak 1st 37w dh beranak.

1mo ago

semoga Allah permudahkan urusan kita kedepannya aamiin, bestnya mummy dah lengkap😍

saya 17/7 .. belum beli apa apa lagii. hujung minggu ni baru nak berjalan² .. sekarang mood kedai oren tapi masih add to cart. busy kerja 🥲

basic keperluan baby rasenye dah ade cume almari dia takde , takde tempat nak letak atas lantai je.. nnt ade rezeki baru beli insyaAllah..

Saya due 2/7 alhamdulillah smua dah beli and dah siap packed hospital bag. Semoga dipermudahkan urusan july mommies ❤️

Alhamdulillah..10/7 semua dah settle mmbeli...tgu mood dtng nk basuh2 n pack2🫢rasa Kene pack cepat2 dah..

1mo ago

wahh bestnya awk kita ni 1 pun blm beli lagi, moga dpermudahkan urusan kita😍