Salam..

Ada x ibu2 yang alami gatal2 kaki. Mcm sy msuk kndungan 8 bulan, kaki naik biji merah2 gatal2... Ubat / krim apa yg sesuai ya??? Sy ad jumpa doc dan cuba mcm2 krim tpi still xlega..

5 Balas

Sye sis. Smpai teruk... Mcm2 ubt n klinik da pegi tpi still sme. Mse preg ank 1st pon mcm tu. Lpas bersalin hilg dgn sendrinya. Tpi seksa jgk la nk menahan gatal smpai tmpt lain pon kne skali. #29w

Saya bru 20 week. Tapi dahh start rasa panas dan gatai2 bila mlam. Dahh naik merah2 dahh badan dan kaki. Pakai ubat sapu doktor bg. Tapi rasa pedih so stop je. Saya sapu minyak TYT je 😂

4y ago

Lepas sapu minyk tyt okey ke?

Sama lah .. Gatal2😂 tkde beli krim . Time PKP ni .. Mls nk kluar g beli ubat . Rendam je kaki dgn air panas suam , letak garam kasar ..

Saya gatal pakai ni je letak sikit sapu nipis2 je. Berkesan

4y ago

Sama2😊

Saya gatal setiap malam. Kena menggaru 😂

4y ago

Makin digaru Makin gatal2 😅