Kaki gatal

Ada ibu2 yg gatal2 kaki x bila msuk 3rd trimester?? Saya mcm Tu…

4 Balas

Saya dari start mengandung sampai dah beranak baru stop gatal2 kat kaki , gatal tahap tak tahan garu sampai berdarah . dia jadi kering merekah pun boleh disebabkan kaki kita nak mengembang, bagi saya dia umpama strechmark, makin kulit tu memeri makin gatal, huhuhu

Sama lah macam saya, gatal kaki tapi dekat tapak kaki teruk sikit. Sampai pergi farmasi beli krim gatal. Memang tak tahan 😭 selalu waktu malam, time nak tido tu…

ya saya tgh alamai.dh gatal mmg sedap garu lepastu naik lg byk.arghh mmg kaki teruk dh

Kadang2 ada baru 2nd trimester