kulit gatal

ada x ibu" yg mgalamai gatal" dekat kulit. ... paha n betis sllu naik gatal n luka.... 😣 ada ubat yg baik utk hlgkn bekas" tu x

2 Balas

sy mengalami alahan gatal since tahu pregnant 4 weeks sampai sekarang dh 34 weeks.. drp bontot sampai betis.. penuh sticker.. doktor ckp kulit kering.. bykkan minum air dan sapu krim pelembab.. masa awal pregnancy dulu sy gatal sampai melecet doktor bagi ubat mkn gatal n untuk sapu.. bila dh masuk trimester kedua dia dh kering tp still gatal.. doktor just bagi krim pelembab jela untuk sapu sampai sekarang.

Sy di kaki je