Morning sikness

Ada x ibu ibu dlm group ni mengalami alahan mcm saya.. Kebiasaan org ckp morning sickness.. Tp saya.. Pagi xda apa apa alahan.. Tp bila dh masuk ptg sampe ke tido malam tu.. Saya muntah muntah pening,.. Letih.. Lesu.. Tak larat sungguh bila masuk ptg.. Normal ke.. pagi dr bangun tidur.. Ok.. Larat nk buat keja.. #ingintahu

16 Balas

Sama sis. Saya pun mcm tu. Pagi loya2 je tapi still larat nk buat keja. Petang je dh start melepek😅alhamdulillah just enjoy the journey 🤗

2y ago

Tu lh sis. Pagi tu memang ada tp x rasa sgt dpt jugak settle keja.. Lepas jer tghari sampai ke mlm.. Kalau dpt terbaring jer kat katil...