Hi mommy 🥰🥰🥰

Ada x di awal pregnant mommy kene gatal2 di bahagian v dan peha ? Share kalau ada yg berpengalaman … mcm mana nak kurangkan

2 Balas

Stop dulu pengambilan makanan dan minuman bergula dan kurangkan sumber karbohidrat. Kalau betul sebab jangkitan bakteria, bakteria suka gula. Makanan berkarbohidrat menghasilkan gula dlm darah. Ambil juga yogurt Greek natural utk bakteria baik. Jaga kebersihan vagina dgn betul. Better jumpa doktor utk pemeriksaan, risiko jangkitan atau lain2.