Anak xberak 7hari+

Ada x dekat sini anak yg umur 4@5 bulan yg susah berak sampai 10hari?. Anak saya BF+ Formula. Jumpa doktor dh dekat 10kali, jwpan doktor bagi tukar susu je. Dh 7jenis susu dh tukar, still sama. Tiap kali nk berak kena pkai pam msuk ikut b*ntut tu. Boleh x ibu2 share susu jenis apa yg ibu2 guna?. Susu yg saya dh cuba -Dutch baby -Lactogen -Enfalac -Similac isomil -Anmumlac -Frisolac AR -Similac TC

5 Balas

Dlu anak saya pun x berak , bila berak menangis nangis mcm sembelit . Masa tu guna s26 gold dgn enfalac . Sekarang da ok guna similac intel p