Askm mommy2 semua nk tny ank bru cucuk vaksin 3 bln.ank demam ler plk..mmg mcm nie ker..rsau ler.

Ada tmbhn vaksin hep b katanya

6 Balas

normal tu...kerapkn mnyusu pda baby...nnt dia berak, panas akn kluar ikut najis...klu rsau, puan pergi klinik

Normal baby demam.. Tp ibu pantau suhu baby klu dh cecah smpai 38+ better bwk g klinik

Normal jee..tp klw tahap baby x brhenti nangis,,xmnyusu baru jmpa dktor

Normal demam.. Slalu lepas cucuk, saye bagi ank mkn paracetamol syrup

trma ksh semua yer

Normal tu demam