23week kandungan

Ada tk yg dh beli baju baby? Sepatut usia kandungan berapa dh elok beli baju?

19 Balas

sy beli awal. 4 n 5 bulan..lpastu bsuh dan prepare smua dlm beg. senang. tkut beli lmbt2 xlarat nk jalan dah 😂.. lagi satu mana tau awal due dri jangkaan, capai2 je smua dah prepare.. yg tinggal skrg ni stroller, car seat je.

Halo semua mommy.. saya dah 31weeks tapi belum beli satu brg pun lg... sebenarnya confuse nak beli brg.. mula2 planning nak bli lepas scan jantina., tapi sampai sekarang jantina tak sure lagi... 😅😅

sy 19 weeks dah start beli.anak ke3..skrg bru 22w byk dh brg beli.slebihnya barut2 gitu guna yg abg2 dia dlu..tp dh cuci siap2 dh minggu lpas .sy dri anak first lg mmg beli awal2

Saya 4 bulan dah beli dah baju2 and barang sikit2. Tak larat nak jalan dah kalau perut makin besar. Lagipun beli sikit2 ni tak rasa sangat duit keluar serentak 😁

Saya baru 4 bulan tapi dah 80% complete barang baby. Sekarang pun nak jalan tak larat dah. Lagi satu takot tetiba ada problem and bersalin awal dari due 😅

saya beli sikit2 , stiap bulan skli kluar satu barang 😂 nak beli skali bnyak tak mampu tapi alhamdulillah semua cukup . tapi saya start beli masa kandungan 29weeks

sy baru beli separuh barang bby.dah 34weeks pun tapi ank no 4 so beli mana yg penting je dulu.tunggu dah lahir baru beli lagi😄

Ikut budget masing2. Sy mula beli masa 30w keatas, beli utk bawa ke hsptl dlu. Then slow2 lengkap kn semua keperluan.

sy pun planning dh 5bulan nnt baru start beli. sy asthma, nk jalan2 dh mengah. baik sy beli awal

sy 23w jgk..dh strt slow2 bli.. al sebabnya last minit tkot xlrt ..lg2 suami byk tugas luar 😅