Penat Berpanjangan

Ada tk mommy yg ada tips utk wanita hamil bekerja? Saya rsa penat sepanjang masa, sampai wktu ofis pun rasa nk tidur. Mommy ad tips utk boost/hilang penat? ?

1 Balas

Sis dh pregnant brpe bulan/minggu? If wanita bekeje mcm kite ni, make sure tidur awal, minum air msak lebihkan, makan sckupnya lah.. buat smthng yg tk mmbosankan sbb kalau bosan cpt gntuk n penat

5y ago

Bru 4bulan. Tp penat dia tu.. Lpas mghrib je rsa nk tido. Tqq sis share tips.