Breakout masa awal kehamilan

Ada tk mommies kat sini yg teruk naik jerawat masa early pregnancy.. boleh pakai skincare mcm biasa ke atau biarkan je .. jerawat naik byk dkt muka .. skrg kandungan 5 weeks ..

2 Balas

sy pun skrg kandungan 5weeks, muka naik jerawat jgk..ingatkan sbb nk period tp pregnant, Alhamdulillah..muka naik jerawat sbb hormon, jd sy biar je juz guna skincare biasa guna, sbb adik sy dulu masa pregnant pun sama jgk..

Skincare blh guna mcm biasa tp make sure xda bahan2 kimia mcm parabens & etc