Memulas mulas perut tp tk ada pulak rasa contruction

Ada tk ibu ibu rasa mcm ni? skg 36 minggu. tp perut kerap menulas. Asyik cirit saja. Tak senang duduk di buatnya😬

1 Balas

Sy mse anak kedua asyik cirit je pastu xlama lepas tu terus rse contraction ..terus g hospital dh buka 2cm..ni anak ke3 xde tanda² lg cme ade cirit birit ..22/7 due date ..kalau tak bersalin jugak kena induce ..takut pun ada rse nye

4y ago

Kalau ade salah 1 terus g hospital .. sakit contraction ,keluar lendir bercampur darah n air ketuban pecah