Ada tips untuk menurunkan darah? Saya sekarang 18week.. 😥

Ada tips yg berguna?

Ada tips untuk menurunkan darah? Saya sekarang 18week.. 😥
2 Balas

tinggi tu tekanan darah. Awak kena banykkn berehat, makan buah2. Terutamanya buah delima, Tak pun try minum minyak kelapa dara. Yang penting jangan stress okay. Saya pun hypertensi juga tp kena jgn bnyk fikir dan beremosi, kurangkn makann bergaram skli. bnykkn minum air masak okay. Moga dipermudahkn

3y ago

Sama², mamariam pun elok juga jus nya. Apa² pun jgn stress bila tgh pregnant ni. Kesian anak dlm kandungan tu. Take Care n Stay Safe

uishhh tggi sgt yg bwh tu..jgn stress..tdo kne cukop..mkn bnyk sayur hijau.. especially bayam..then buah yg tggi vit c..