mummy 17week

ada tips x ibu ibu smue utk mudahbersalin?selain bdoa n mengamalkn ayat2 alquran (bagi Islam) ad tak tips nk share.mcm ada mkn suplmnt ke,snaman bersalin ke,...ni bru ank kdue.ank ptme,pnuh azab dgn 2 HRI mngadap sakit bslin induce bukaan bru 2cm,Dan kne emergency ceaser dgn komolikasi ank koma slps bslin..saya hrp smuenye slmt klini...?

2 Balas

Banyakkan berjalan dan selalu bersama suami terutamanya di penghujung kehamilan. Inshaa Allah berkesan 😊

Sy share yg sy baca dalam buku 9bulan 10hari..😉